• 0
  • 1

Jetta-talo

Pientalopiste P. Laakso Oy on jo 30 vuoden ajan toiminut Jetta-Talo edustajana Keski-Suomen talousalueella. Jetta-taloja olemme myyneet vuosien saatossa myös laajemmalle suomeen.

 

Jetta-Talo Oy toimittaa taloja muun muassa seuraavasti niin omakotitalorakentajille, kiinteistöyhtiöille kun ammattirakentajillekin:

  • Omakotitalot ja talousrakennukset
  • Vapaa-ajan asunnot
  • Pari- ja rivitalot
  • Luhtitalot

Kaikki tämä saatavissa myös täydellisellä suunnittelupaketilla. Sisältäen talo-, perustus-, rakenne- , lvi- ja sähkösuunnittelut

AMMATTIRAKENTAJILLE edellisten lisäksi myös erilaiset projektikohteet:

Esim. päiväkodit, koulut, palvelutalot, myymälät, tuotantorakennukset, ravitallit ja maneesit

www.jetta-talo.fi

Moderni mallisto

Moderni mallisto

Malliston talot on suunniteltu moderniin, pohjoismaiseen tyyliin. Nämä puutalot sopivat urbaaniin kaupunkikuvaan täydellisesti. Pohjalla on hyödynnetty uusimpia ideoita ulkomailta sekä vanhaa funkkis-henkeä, jota on tuotu nykyaikaan uudella näkökulmalla. Näin on luotu rakenteiltaan erinomaisesti toimivia taloja, joiden ilme on laadukas ja raikas.

Modernien mallien tilaratkaisuissa on huomioitu erityisesti pienten kaupunkitonttien tarpeet. Ulko-oleskelutiloja on tuotu taloihin suurien parvekkeiden avulla ja sisäoleskelutilat on nostettu ylemmäksi katutasolta, jolloin ei tarvitse huolehtia, että kadulta olisi suora näköyhteys kotiisi.

Perinne mallisto

Perinne mallisto

Perinnetalot ovat tyyliltään romanttisia, huokuvat huoletonta huvilatunnelmaa ja kutsuvat perheitä kodikkaaseen yhdessäoloon. Tälle mallistolle tyypillistä on runsaat koristelut, suuret katetut terassit, korkeat huonetilat ja vahva olemus.

Malliston talot ovat kuin kotonaan perinteisessä peltomaisemassa. Vaikka perinteisyys onkin vahvasti läsnä, on talot päivitetty nykytarpeisiin sopivaksi ja maustettu omalla tyylillämme. Ominaista perinteisen mallistomme taloille ovat mm. puolipyöreät koristeikkunat sekä pyöreät pilarit, joita on täydennetty muilla yksityiskohdilla.

Jetta-Talon tämän päivän perinnetalo huokuu positiivista nostalgiaa ja perinteiden arvostusta, mutta toimii täysiverisenä, modernina kotina vuosiksi eteenpäin!

 

Klassinen mallisto

Klassinen mallisto

Klassisen malliston talot on suunniteltu hyväksi todettujen ratkaisujen pohjalle, käyttäen selkeitä linjoja. Kotien tyyli on hillitty ja rakenne on taitavasti suunniteltu, jolloin kaikki elementit sopivat toisiinsa saumattomasti. Klassinen koti vetoaakin katsojaansa puhtaalla ryhdikkyydellään.

Tällainen koti sopii niin kaupunkiin kuin maaseudulle. Klassista tyyliä ja vuosikymmenten aikana kerättyä kokemusta on hyödynnetty niin malliston talojen ulkoasuissa kuin sisällä, pohjaratkaisuissa.

Keskustellaan lisää yhdessä

Haluatko keskustella lisää tarjoamistamme palveluista ja tuotteista? Jätä yhteydenottopyyntö. Kerromme mielellämme tarkemmin mitä voimme tarjota juuri sinulle.

Jätä yhteydenottopyyntö